ETABLERINGER

200 ÅRS JUBILE PÅ NORGES-BANK VAR PÅ TIRSDAG DEN 14 JUNI 2016

ETABLERINGER:


Dette vedrører dere som IKKE har egen bedrift, men har planer om å starte og ønsker om å gjøre suksess med egne ideer, forbedringer på andres ideer eller lignende.


Det hele starter med en GOD Forretningsplan, den skal være godt gjennomtenkt å det som er spesielt viktig for bedrifter som skal starte å ha/gjøre er følgende:


1. GOD(E) Markedsanalyse(r) som innebærer å sikre seg at produktene og eller tjenestene dere er i ferd med å sette til utsalg har godt nok potensiale både kvalitetsmessig og i henhold til pris i forhold til eventuelle konkurrenter.


2. Gode Forretningsforbindelser både relatert til leverandør(er), kilder til kunnskap som Lovverk/Regler etc. og eventuelt direktekontakter med produsenter som ofte samarbeider med Partnere (Eks. SAMSUNG Partner/ Microsoft Partner) som er de FØRSTE som får vite om kommende nylanseringer som dere da vil få ha mulighet til å være en del på videre markedsføring og utsalg som oftest når det kommer til produkter og programvarer eller tjenester.


3. Kompetente leder(e) ofte med høyskolestudier fra for eksempel BI som er Norges Handelsgymnas for de som vil drive med produktsalg jo mindre dere er smarte nok til å se besparelsene ved å bare kjøpe dere en computer med internett å gjøre studiene hjemmefra UTEN å måtte møte opp i et typisk klasserom hver dag her det har MANGE bakdeler som å nevne eksempelvis at elevene må følge læreren(e)s tempo og læreplan som ikke nødvendigvis passer dine behov pluss at det ofte er sånn at selv om det er en høyskole, så skal det bare plukkes ut 1 av 5 som virkelig når målet.


4. Startkapital som kan innvilges enten fra private investorer bortsett fra at å starte et AS eller ASA er mindre og mindre vanlig ettersom MANGE har merket at det er litt flaut å ha eksterne eiere som hvert år skal ha sin del på overskuddene, det kreves Revisor som koster og som kan ta styringen over "din" økonomi ved AS og ASA drift, men tilbake til poenget, kontakter du/dere en Bank å presenterer Forretningsplanen som skal være så tiltrekkende og så GODT utarbeidet at Banken ser at du/dere har ett godt nok konsept, kvalifikasjoner og det rette som trengs for å realisere innholdet i Forretningsplanen samt holde vedlike prosjektene og driften uten store sjanser for å mislykkes, så vil Banken i samråd med dere svare på om det er aktuelt å la dere få eller evt. låne en startkapital å så er det bare opp til deg/dere selv å gjøre det beste dere kan for å ikke bare tilfredsstille deres eget behov, men også skjønne at skal dere tilfredsstille dere selv godt nok, så må dere først tilfredsstille en kundemasse tilstrekkelig.
© 2006-2021 - Norgesbanken Sentralnettbank

Eies på Nasjonalministeren Eirik Hagen Goksør www.nasjonalministeren.no

TELENETTET org: 991027335

NORDISK DATASENTER org: 995004461

FATCA ID: ZU53ZT.00007

---------------------------------------------------------------------------

<<The Royal Norwegian Business Entity Registry>>

www.firmaregisteret.no