LØNN

LØNNSTJENESTER:


Vi tilbyr Lønnstjenester for Microsoft Money Plus Sunset systemer.


Vedrørende Lønnstjenester, så må dere vite følgende:


1. Krav til Bedriftene er at dersom Statlig lønn skal utbetales fra Norgesbanken til deres ansatte, deres ansatte skal være produktive nok innenfor sine felt i Bedriften(e) å utgjøre en såkalt realverdi i form på faktisk inntekt fra salg på for eksempel tjenester/produkter.


2. Lønnsnivåene skal og vil stå i stil til type stilling og resultater.


3. Salgsinntekter på produkter og tjenster i ytelse skal innrapporterers til sentralen vår for å avstemme totalene (årlig) mellom faktiske lønnskostnader og salgsinntekter.


Forespørsel på Lønnstjenester sendes til E-post: lonn@norgesbanken.no


*I Microsoft Money Plus Sunset dere oppretter Payees* (Betalingsmottagere) å fører inn informasjoner relatert til ønskede utbetalinger i form på verdi på lønn til deres ansatte i de forskjellige stillinger, til hvilke kontonumre det skal utbetales lønn til, så sender dere XML / CSV filen til lonn@norgesbanken.no med en knapp i menyen: Files> Send To> Mail Recipient with XML / CSV data med forklaring i bilaget.


Her kan dere se Lønns- statistikkene våre, så dere har noe å gå etter med tanke på de aktuelle stillinger med aktuelle lønnsgrader: https://www.finansforbundet.no/lonn/


Vær oppmerskom på at Bokføringsregler SKAL følges!


*Payees er IKKE kun mottagere å forstå sånn som Mottagere som Payees er en på sidene, mens betydningen kan og går flere veier, dere kan også registrere betalere som Payees i MMPS systemene deres, så nevner jeg for å være HYGGELIG at Skattekontorer IKKE bare tar penger inn, de betaler MYE ut også, så se IKKE så negativt på deres utgifter i følge Norsk lov som det først ser ut som, det er OFTE slik at deres utgående penger i følge regler både internt (Eng. Domestic/No. Innlands) og eksternt (Internasjonalt) gir flere former for "utbytte" i form på For Eksempel den lille eller større "Pensjonskassen" dere har på deres eget fødsels nummer og eller organisasjons nummer gir dere Fordeler dere NYTER godt på flere måter, så nevner jeg at det skal ikke glemmes at dere har mange typer FRADRAG på skatten relatert til Utgifter å naturligvis flere fradragsfordeler når dere har Bedrift(er) med flere ting å tenke på enn kun for eksempel hvor mange skinkeskiver du skal ha som Lønnspålegg på Nisten eller din Lunsjpakke dagen du skal på Jobb istedet for lede Bedrift.

200 ÅRS JUBILE PÅ NORGES-BANK VAR PÅ TIRSDAG DEN 14 JUNI 2016


© 2006-2021 - Norgesbanken Sentralnettbank

Eies på Nasjonalministeren Eirik Hagen Goksør www.nasjonalministeren.no

TELENETTET org: 991027335

NORDISK DATASENTER org: 995004461

FATCA ID: ZU53ZT.00007

---------------------------------------------------------------------------

<<The Royal Norwegian Business Entity Registry>>

www.firmaregisteret.no