INTERCOMPANY

INTERCOMPANY:


Når man har et Forretnings system som for eksempel Microsoft Dynamics NAVISION (NAV) eller Microsoft Dynamics AXAPTA (AX), man har mulighet i de fullstendige versjonene å utføre og ta imot IC transaksjoner her IC står for InterCompany å det lar dere ha muligheter til å transferere verditall direkte mellom Forretnings systemene deres samt til og fra andre UTEN å måtte gå igjennom en vanlig banktilknytning å transfereringene kan og skal som oftest Bilagsføres med tekstforklaringer på transfereringene og settes med identifikasjonsnummer sånn at det går an å holde oversikt over dem.


I www.nordiskdatasenter.no så selges både NAV og AX til en forholdsvis høy, men allikevel GOD pris å ROI (Return Of Invest) er høy som å forstå at dere får mye igjen for pengene å vær oppmerksom på at hver AX og NAV kunde behandles inviduelt sånn at det tilpasses hver enkelts behov å dere faktureres årlig for systemene, det er 2 stk. forskjellige måter å abonnere på, det er enten Subscription (Årlig eller Måned her sistnevnte nå tilbys) som er en fast pris hvert år eller oppdelt per måned med en litt lavere engangs kostnad på år tilsvarende den som er oppført, men alternativ to er Perpetual å der er prisen dere ser pluss 16% årlig vedlikeholdsavgift hvert år med begge alternative løsninger enten i Microsoft Azure Cloud eller On-Premises installering på deres egen maskinpark. Dere kan velge to språk som for eksempel Engelsk OG Norsk. Brukerrettighetene er å velge mellom Full User med fulle rettigheter som den Juridisk ansvarlig for enhetene ofte velger å så Limited User for de som jobber med andre ting i systemet enn det Finansielle. Det tilkommer ekstra kostnader dersom det skal være mange brukere i systemene. AXAPTA har funksjoner som Kommuner trenger tilknyttet skatteinntekter og den slags som oftest for bedrifter med veldig mange ansatte.


Ps. Månedsfakturering på NAV og AX i SAMME system tilbys fra disse tider etter avtale, så ta kontakt ved å sende epost til: post@nordiskdatasenter.no der systemet som er Kombinert nå heter Microsoft Dynamics 365 Business Central (D365BC)

200 ÅRS JUBILE PÅ NORGES-BANK VAR PÅ TIRSDAG DEN 14 JUNI 2016


© 2006-2021 - Norgesbanken Sentralnettbank

Eies på Nasjonalministeren Eirik Hagen Goksør www.nasjonalministeren.no

TELENETTET org: 991027335

NORDISK DATASENTER org: 995004461

FATCA ID: ZU53ZT.00007

---------------------------------------------------------------------------

<<The Royal Norwegian Business Entity Registry>>

www.firmaregisteret.no